Over Her Dead Body – premiera!

Premiera filmului Over Her Dead Body a avut loc marti, 29 ianuarie 2008, la Los Angeles. O mare parte din distributia serialului Desperate Housewives a fost prezenta, pentru a o sprijini pe Eva Longora Parker, vedeta serialului si personaj principal al acestei comedii !
free image hostfree image hostfree image hostfree image host

Felicity Huffman, Nicollette Sheridan, Brenda Strong, si Andrea Bowen s-au aranjat si au iesit marti noapte la cinematograful Cinerama Dome/Arclight din Hollywood, pentru a fi alaturi de colega lor de platou 🙂

free image hostfree image hostfree image hostfree image hostfree image hostfree image hostfree image hostfree image hostfree image hostfree image hostfree image hostfree image hostfree image hostfree image hostfree image hostfree image host

Sotul Evei, baschetbalistul Tony Parker, nu a participat la premiera, pentru ca era in Seattle cu echipa la care joaca, San Antonio Spurs.

Printre ceilalti invitati la premiera s-au numarat si actritele Lake Bell, care interpreteaza un alt rol principal in film si Christina Applegate, foarte buna prietena a Evei Longoria.

free image hostfree image host

free image hostfree image hostfree image hostfree image hostfree image hostfree image host

Plus alte poze de la petrecera de dupa 😀

free image hostfree image hostfree image hostfree image hostfree image hostfree image host

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.