How to Lose Friends & Alienate People!

free image host

Simon Pegg este genial! Dupa ce am vazut Hot Fuzz, acesta a devenit unul dintre preferatii mei, fapt confirmat de filmele Big Nothing si Run Fatboy Run, care il au, de asemenea, in rolul principal.

Photobucket

Cum How to Lose Friends & Alienate People este noul lui proiect, sunt foarte entuziasmata si nerabdatoare sa il vad! Acesta a avut premiera in America pe 3 octombrie 2008, dar la noi filmul va aparea pe 14 noiembrie πŸ™ Pana atunci, va las cu trailer-ul acestuia

Desi nu am citit foarte multe lucruri bune despre acest film, nu il voi rata, pentru ca Simon Pegg este atat de talentat, amuzant, british πŸ˜€ iar partenera lui este Kirsten Dunst, pe care o ador.

free image host

7 thoughts on “How to Lose Friends & Alienate People!

  1. am avut run fatboy run pe comp dar nu m-am uitat la el. poate il iau din nou sa il vad ca sa ma familiarizez cu umorul lui simon pegg pentru ca filmul asta despre care vb pare foarte funny πŸ™‚ oare a aparut deja pe torrentz ?

  2. hehe, am vazut inceputul saptamana trecuta, dar am fost brutal intrerupta de prietenii mei 😐
    promit ca il voi vedea pe tot maine! πŸ˜€
    ti-a placut Hot Fuzz?

  3. Da, si Hot Fuzz, si Run Fatboy Run. Dar Shaun e la sufletul meu, si filmul si personajul πŸ™‚ E pur si simplu prea bun filmul ca sa nu-l ai in topul preferintelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.