Justin Timberlake @ SNL

Justin Timberlake a realizat o sceneta foarte amuzanta in decembrie 2006, cand a fost gazda minunatului show Saturday Night Live! Este unul dintre momentele mele preferate din SNL πŸ˜€

In ultima emisiune SNL, gazda a fost iar Justin Timberlake si a interpretat o sceneta bazata pe aceeasi idee hilara, care nu mi s-a parut la fel de reusita. O puteti vedea aici.

4 thoughts on “Justin Timberlake @ SNL

 1. hey,

  offtopic:
  stiu ca am citit la tine despre un film ce l-ai vazut din seria peliculas para no dormir, filmul facut de Jaume Balaguero.

  omul asta, Jaume:), se pricepe. Darkness mi s-a parut cu gust si cu final excelent, Fragile (cu Ally McBeal iar). cred ca ti-am zis asta si atunci, fara faze infricosatoare doar sa fie puse acolo. pentru ca iti plac filmele horror presupun ca le-ai vazut pe amandoua πŸ™‚

  dar astazi. astazi am vazut Rec. eu l-am vazut fara sa fi vazut un trailer si fara sa stiu nimic despre plot. cred ca asta l-a facut mai bun decat e. cu adevarat film de groaza, de la inceput pana la sfarsit. daca nu l-ai vazut, trebuie sa il vezi.

  imi pare rau putin pentru commentul asta aici, unde era ceva amuzant, dar mi-a fost mai la indemana decat sa caut un articol corespunzator:)

 2. Nicio problema, ma bucur ca mi-ai zis πŸ™‚
  Am vazut parti din Fragile, trebuie sa il vad cum trebuie f curand! Bine ca mi-ai reamintit. Cat despre Darkness, intentionam sa ma uit ieri la el dar m-am luat cu alte treburi. Ce surpriza placuta!
  Nu am vazut Rec. pentru ca nu prea mi-a placut ideea filmului. Dar daca spui ca e asa bun, o sa ma uit la el. Merci de recomandare!
  offtopic : esti fata sau baiat?
  sunt curioasa si interesata de [putinii] mei cititori…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.