Seriale noi: 2016-2017 [I]

ABC, NBC, Fox, CBS si The CW au lansat de curand grila de toamna, care cuprinde si serialele noi ale sezonului 2016-2017!

Making HistoryFox

 photo FOX-MakingHistory_zpszz0sgzd3.jpg

Produsa de Phil Lord & Chris Miller si scrisa de Julius “Goldy” Sharpe, aceasta noua comedie spune povestea a trei prieteni din secole diferite, care incerca sa balanseze fiorii calatoriei in timp cu problemele lor de zi cu zi. Adam Pally (Happy Endings), Leighton Meester (Gossip Girl) si Yassir Lester (Girls) joaca rolurile principale.

The Mick – Fox

 photo mick01_zpsyq0ivrhi.jpg

De la producatorii serialului It’s Always Sunny in Philadelphia vine o noua comedie single-camera care spune povestea lui Mackenzie, aka “Mickey” (Kaitlin Olson), o femeie iresponsabila si nesabuita; ea ajunge peste noapte gardianul celor trei nepoti bogati, dificili si epuizanti, dupa ce sora acesteia si mama lor fuge din tara pentru a scapa de inchisoare. Sofia Black-D’Elia, Thomas Barbusca si Susan Park fac parte din distributia serialului, care va avea premiera la inceputul anului 2017.

The Good Place – NBC

 photo the-good-place_zpsbl38dzkm.jpg

Creat de Michael Schur (Brooklyn Nine-Nine, Parks and Recreation), noul sitcom prezinta povestea unica a lui Eleanor Shellstrop (Kristen Bell), o femeie normala care, dupa o serie de evenimente extraordinare, ajunge in viata de apoi, unde isi da seama ca nu a fost o persoana tocmai buna. Cu ajutorul unui mentor istet (Ted Danson), ea este hotarata sa isi schimbe stilul de viata si sa descopere ce fel de persoana este cu adevarat. Primul sezon va avea 13 episoade si va fi difuzat in fiecare joi, din aceasta toamna.

This Is Us – NBC

 photo this-is-us_zps7ig2hcez.png

This is Us este o noua dramedie cu Mandy Moore, (Red Band Society), Milo Ventimiglia (Gilmore Girls), Sterling K. Brown (The People v. O.J. Simpson), Justin Hartley (Revenge), Chrissy Metz (American Horror Story), Susan Kelechi Watson (Louie), Chris Sullivan (The Knick) si Ron Cephas Jones (Mr. Robot) in distributie.

Designated Survivor – ABC

 photo Kiefer-Sutherland-Designated-Survivor_zpsc2bdtp5b.jpg

Noua drama politica, creata de David Guggenheim, il are in rolul principal pe Kiefer Sutherland; dupa un atac terorist devastator, Tom Kirkman, un membru destul de neimportant al cabinetului prezidential din S.U.A., devine Presedintele tarii.

Conviction – ABC

 photo conviction-copertina_zpswxqyvkdt.jpg

Hayes Morrison (Hayley Atwell), avocat si fiica fostului Presedinte al Americii, este santajata sa conduca noua Conviction Integrity Unit din New York. Alaturi de avocati, detectivi si experti medico-legali, aceasta va reexamina acale cazuri in care exista o suspiciune credibila privind o condamnare pe nedrept.

Imaginary Mary – ABC

 photo 888_zpsxrutgb2u.jpg

Alice (Jenna Elfman) este o femeie super independenta, cu un job foarte bun, a carei viata este data peste cap dupa ce intalneste iubirea vietii – un barbat divortat, tata a trei copii. In plus, prietenul ei imaginar si putin sarit de pe fix pe care l-a creat in copilarie reapare in viata ei, incercand sa o ajute sa treaca la o viata de familie. Creat si produs de Adam F. Goldberg, David Guarascio si Patrick Osborne, Imaginary Mary este un nou sitcom fantasy live-action/CGI-animated care va avea premiera in midseason.

Notorious – ABC

 photo not_zpsywoyvffc.jpg
Notorious este inspirat din povestea adevarata a avocatului pe penal Mark Geragos si a producatorului de stiri Wendy Walker; Piper Perabo, Daniel Sunjata, Sepideh Moafi (Black Box), Kate Jennings Grant (Alpha House), Ryan Guzman (Heroes Reborn), Kevin Zegers (Gracepoint), J. August Richards (Angel) si Aimee Teegarden (Friday Night Lights) fac parte din distributia serialului, care va prezenta in mod provocator, unic si sexy, interactiunea dintre criminalistica si media.

Time After Time – ABC

 photo time-after-time_zpsq4ljzxzi.jpg

Time After Time este o noua drama creata de Kevin Williamson (The Following, Stalker);  Freddie Stroma (UnREAL) va fi celebrul scriitor englez H.G. Wells, care porneste un joc de-a soarecele si pisica cu Jack Spintecatorul (Josh Bowman). Calatorind in timp, el ajunge in Manhattan-ul zilelor noastre; Genesis Rodriguez (Entourage) & Regina Taylor (The Unit) joaca in noul serial, care va avea premiera in midseason.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.