Naomi Watts si Jessica Lange in The Secret Life of the Lonely Doll

Naomi Watts si Jessica Lange vor juca impreuna in The Secret Life of the Lonely Doll, o noua drama scrisa de Merritt Johnson (Temple Grandin) si regizata de Gia Coppola (Palo Alto).

 photo 00999_zpsc7icn71f.jpg

Bazat pe cartea cu acelasi nume scrisa de Jean Nathan, filmul spune povestea adevarata a lui Dare Wright, una dintre cele mai faimoase scriitoare de carti pentru copii din anii ’50, datorita seriei The Lonely Doll; 40 de ani mai tarziu, jurnalista Jean Nathan, o gaseste pe Wright intr-un spital public din Queens, New York. Romanul lui Jean Nathan incearca sa prezinte cu acuratete viata bizara a scriitoarei, care a imbinat viata luxoasa cu izolarea si care s-a luptat sa scape de o copilarie dureroasa prin arta sa.

Indigenous Media, Bruce Cohen (American Beauty) si Jason Weinberg (Margin Call) vor produce The Secret Life of the Lonely Doll.

Urmatorul film al lui Jessica Lange este Wild Oats, iar din aprilie celebra actrita joaca pe Broadway in piesa Long Day’s Journey into Night. Naomi Watts, una din actritele mele preferate, a jucat alaturi de Jake Gyllenhaal in Demolition si va putea fi vazuta in drama The Book of Henry si thriller-ul Shut In.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.