Rose Byrne in The Immortal Life of Henrietta Lacks

Rose Byrne va juca alaturi de Oprah Winfrey in The Immortal Life of Henrietta Lacks, un nou film de televiziune semnat HBO.

 photo 543_zpso1omb4vt.jpg

Bazat pe bestseller-ul de non-fictiune cu acelasi nume, scris de Rebecca Skloot, filmul spune povestea lui Henrietta Lacks (Oprah Winfrey), o femeie de culoare foarte saraca, care a murit de cancer cervical in 1951. Fara consimtamantul ei, bucati din tumora care a ucis-o au fost utilizate in proceduri medicale de explorare, formand o industrie de cercetare care valoreaza acum miliarde de dolari.

Rose Byrne (Neighbors, Spy) va fi Skloot, o tanara jurnalista care s-a imprietenit cu Deborah, carismatica si dificila fiica a Henriettei, cele doua luptand pentru a spune povestea acesteia si a celulelor sale nemuritoare. Oprah Winfrey va produce filmul, alaturi de Alan Ball (True Blood), Peter Macdissi (Banshee), Carla Gardini (The Hundred-Foot Journey) si Lydia Dean Pilcher (You Don’t Know Jack).

George C. Wolfe (Angels in America) a scris scenariul filmului, pe care il va si regiza, productia incepand in aceasta vara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.