Despre Don’t Worry, He Won’t Get Far on Foot

Joaquin Phoenix si regizorul Gus Van Sant vor lucra din nou impreuna la Don’t Worry, He Won’t Get Far on Foot, dupa ce ultimul l-a distribuit pe tanarul actor in primul rol principal din comedia neagra To Die For (2005).

Image and video hosting by TinyPic

Don’t Worry, He Won’t Get Far on Foot reprezinta adaptarea cartii biografice a caricaturistului tetraplegic John Callahan. Acesta a ramas paralizat in urma unui accident de masina cand avea doar 21 de ani, folosind apoi desenul ca forma de terapie. Timp de mai multe decenii, operele lui Callahan, extrem de controversate din cauza subiectelor taboo pe care le infatisau, au dus la numeroase proteste in orasul sau natal din Portland. Acestea au fost publicate in The New Yorker, Penthouse si Playboy, inainte de moartea lui Callahan din 2010.

Charles-Marie Anthonioz, Mourad Belkeddar si Nicolas Lhermitte (Iconoclast) vor produce filmul, alaturi de Steve Golin de la Anonymous Content. Cei de la Hollywood incearca sa adapteze cartea de cand a aparut, in 1989, regretatul Robin Williams fiind mult timp in carti sa il joace pe Callahan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>