Fences

 photo fences_xlg_zpsqfqkflou.jpgFences este o noua drama intensa regizata de Denzel Washington, dupa un scenariu scris de August Wilson, cel care a scris si celebra piesa de teatru din 1983 cu acelasi nume, castigatoare a Premiului Pulitzer.

Piesa de pe Broadway din 2010, produsa de Scott Rudin, i-a avut in rolurile principale pe Denzel Washington si Viola Davis, castigand 3 Premii Tony pentru cea mai buna readaptare a unei opere, cel mai bun actor si cea mai buna actrita intr-o piesa de teatru.

Actiunea filmului, plasata si filmata in zona Afro-Americana din Pittsburgh unde a crescut August Wilson, are loc in anii ’50 si spune povestea unui fost baseball star care lucreaza ca gunoier (Denzel Washington), care incearca sa isi intretina familia si sa le dea copiilor o educatie cat mai buna. Russell Hornsby, Mykelti Williamson si Stephen McKinley Henderson, cei care au jucat si in piesa de teatru din 2010, isi reiau rolurile in film.

Fences va avea premiera pe 25 decembrie 2016, dar lumea deja vorbeste de nominalizari la Oscar pentru actorii principali si film 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.