John Wick: Chapter Two

 photo john_wick_chapter_two_ver2_xlg_zpskeyb5agw.jpgJohn Wick a fost unul dintre cele mai bune filme de actiune ale anului 2014, Keanu Reeves (Constantine, Street Kings) revenind in forta in rolul de erou badass :) Regizat de Chad Stahelski si David Leitch, avand un buget de aproximativ 20 de milioane de dolari, filmul a avut incasari mondiale de peste 130 de milioane $. Datorita succesului la box offce si datorita cronicilor pozitive ale criticilor, un sequel a fost imediat comandat, avand [in sfarsit] premiera in Romania pe 17 februarie 2017.

John Wick: Chapter Two continua povestea la cateva zile dupa cea din primul film, cand John (Keanu Reeves) este nevoit sa indeplineasca un juramant de sange promis lui Bowler King (Laurence Fishburne); acesta pleaca la Roma pentru a se lupta cu o organizatie de asasini internationali. Ruby Rose (Orange is the New Black), Peter Stormare (Hansel and Gretel: Witch Hunters) si Common (Run All Night) fac parte din distributia filmului, scris de acelasi Derek Kolstad.

Trailer:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>