CBS mareste numarul episoadelor pentru Kevin Can Wait, Man With a Plan si The Great Indoors

Desi nu au primit inca sezonul 2, se pare ca CBS este multumit de evolutia comediilor Kevin Can Wait, Man With a Plan si The Great Indoors. Cele trei seriale nou au primit episoade aditionale in acest prim sezon, a anuntat postul de televiziune vineri. Kevin Can Wait a primit 2 episoade in plus, primul sezon avand 24 de episoade, in timp ce Man With a Plan si The Great Indoors primesc cate trei episoade, ajungand la 22 fiecare.

 photo 99_zpsylcyq0w5.jpeg

Trebuie sa marturisesc ca urmaresc Kevin Can Wait si Man With a Plan, doua comedii care imi plac destul de mult. Bineinteles ca ambele sunt PLINE de clisee si previzibile daca ai mai vazut cel putin un sitcom american, dar sunt haioase si relaxante, iar chimia dintre personaje exista si isi face treaba bine. Primul este comedia CBS nr. 1, avand in medie 10.2 milioane de telespectatori/episod si un rating de 2.5 in cadrul adultilor intre 18-49 de ani, potrivit Nielsen. Kevin James joaca rolul principal in acesta comedie – un fost politist care iese la pensie si care isi da seama ca nu prea stie ce sa faca cu asa mult timp liber; Erinn Hayes, Taylor Spreitler, Mary-Charles Jones, James DiGiacomo, Ryan Cartwright, Lenny Venito, Gary Valentine si Leonard Earl Howze fac parte din distributie.

 photo manwithaplan01_zpsblujzb17.jpg

Man With a Plan, reprezinta intoarcerea in primetime a lui Matt LeBlanc, aka Joey din Friends. Desi nu a fost deloc bine primit de critici, comedia se bucura de 7.4 milioane de telespectatori/episod, este draguta si amuzanta. LeBlanc chiar este un actor bun si placut! 😀 Liza Snyder, Kevin Nealon, Diana Maria Riva, Matt Cook, Grace Kaufman, Matthew McCann si Hala Finley joaca de asemenea in serial.

 photo tgin_zps8o5hy1uo.png

The Great Indoors este comedia nr. 2 din acest sezon, avand in medie 8.8 milioane de telespectatori/episod si un rating de 1.9 in cadrul adultilor intre 18-49 de ani. Joel McHale (Community) joaca rolul unui reporter de aventura care ajunge sa lucreze pentru prima data intr-un birou, alaturi de o echipa foarte tanara si moderna; Christopher Mintz-Plasse, Susannah Fielding, Chris Williams, Christine Ko, Shaun Brown si Stephen Fry intregesc distributia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.