Z: The Beginning of Everything

Image and video hosting by TinyPicZ: The Beginning of Everything este un nou serial original Amazon despre relatia plina de turbulente dintre Zelda (Christina Ricci) si F. Scott Fitzgerald (David Hoflin).

Cele doua figuri literare celebre s-au cunoscut intamplator la o petrecere din Montgomery, Alabama, in iulie 1918; de atunci, el a inceput sa o sune zilnic si sa vina sa o vada in fiecare permisie, acesta fiind inrolat in armata. Desi familia tinerei nu era de acord cu relatia dintre cei doi, din cauza faptului ca acesta bea prea mult si ca era catolic, pe 3 aprilie 1920 Zelda se casatoreste cu F. Scott Fitzgerald, la New York.

Noul serial va prezenta casnicia lor plina de suisuri si coborasuri, pana la moartea lui Zelda intr-un incediu din spital, dupa 30 de ani. Scott si Zelda au fost celebri pentru certurile, viata luxoasa si plina de petreceri, scriitorul casatorindu-se cu eroina romanelor sale, fiind cunocut faptul ca personajul Daisy Buchanan din Marele Gatsby este inspirat de Zelda.

Trailer :

Z: The Beginning of Everything va aparea pe Amazon incepand de vineri, 27 ianuarie 2017.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.