Despre The Rookie

The Rookie este o noua dramedie ABC scrisa de Alexi Hawley (Castle) si regizata de Liz Friedlander (Stalker), cu Nathan Fillion, Afton Williamson si Eric Winter in distributie.

Image and video hosting by TinyPic

Inspirat dintr-o poveste adevarata, The Rookie spune povestea lui John Nolan (Fillion), cel mai batran boboc al Politiei din Los Angeles (LAPD). Avand o varsta la care majoritatea se bucura de cariere infloritoare, Nolan renunta la viata sa lipsita de griji dintr-un orasel american si se muta in L.A. pentru a-si indeplini marele vis de a fi politist. Inconjurat de persoane cu 20 de ani mai tanar ca el, acesta trebuie sa navigheze lumea periculoasa, imprevizibila si uneori amuzanta a unui politist aflat la inceput de drum, fiind hotarat sa nu-si iroseasca a doua sansa la viata.

Afton Williamson (The Night Of) va fi politista Talia Bishop, proaspat promovata si a carei prima misiune este sa il instruiasca pe Nolan, iar Eric Winter (Secrets and Lies) va fi Tim Bradford, un coleg foarte arogant al acestora.

The Rookie va fi produs de The Mark Gordon Company alaturi de ABC Studios, eOne ocupandu-se de distributia internationala a noii dramedii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.