Despre Printesa Furata

The Stolen Princess/ Printesa Furata este o noua animatie adorabila pentru intreaga familie, distribuita de Ro Image 2000 din 16 martie, in versiune dublata in limba romana!

Povestea Image and video hosting by TinyPicfermecatoare a frumoasei printese Mila (voce: Alexandra Radu), fiica regelui, de care se indragosteste chipesul trubadur Ruslan (voce: Cristi Neacsu), dar care e rapita de un malefic vrajitor care vrea sa transforme dragostea dintre cei doi intr-o potiune magica. Ruslan va trebui sa treaca peste toate obstacolele pentru a o aduce inapoi pe printesa si pentru a dovedi ca iubirea adevarata poate invinge magia.

Pe vremea cavalerilor curajosi, a frumoaselor printese si a vrajitorilor razbunatori, un tanar luptator numit Ruslan pleaca in cautarea printesei Mila. In ciuda diferentelor sociale, Mila si Ruslan, suflete pereche, se indragostesc unul de celalalt. Insa fericirea lor este spulberata cand Mila este rapita de Chernomor, un vrajitor malefic.

Setea de putere eterna pentru care Chernomor nu s-ar da in laturi de la nimic, il determina sa puna la cale un plan malefic. Vrajitorul are de gand sa o sacrifice pe Mila pentru a-si mentine nemurirea. Ruslan pleaca in cautarea printesei furate, pe drumul sau intalnind atat binele, cat si raul din regatul se afla sub stapanirea Domnului Pisica (voce: CRBL), a unui vrajitor las (voce: Ionut Ionescu), a unui monstru de piatra si a unui craniu vorbitor protejat de o gasca de schelete zgomotoase. Ruslan lupta impotriva acestor raufacatori cu riscul de a muri. Dar oare fortele raului se pot masura cu forta iubirii?

Asta vom afla cu totii, din 16 martie 2018, cand animatia regizorului ucrainean Oleg Malamuzh va intra in cinematografele din Romania.

Trailer-ul (dublat in limba romana):

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.