Cannes 2018: prima zi

Festivalului de Film de la Cannes din 2018 a inceput cu o sedinta foto a membrilor Juriului celei de-a 71-a editii.

imagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.com

Imi place la nebunie juriul din acest an, mi se pare complex, variat si excelent ales! Si da, 5 femei puternice si de succes din lumea filmului, prezidate de minunata Cate Blanchett, imi umplu inima de bucurie 🙂

In deschiderea Festivalului a fost proiectat Everybody Knows (Todos Lo Saben), cel de-al 8-lea film regizorului iranian Asghar Farhadi. Aflat si in competitia oficiala, filmul este un thriller psihologic filmat in totalitate in spaniola, cu Penélope Cruz, Javier Bardem si Ricardo Darín in distributie. Todos Lo Saben spune povestea Laurei (Penélope Cruz), care locuieste in Buenos Aires cu sotul si copiii ei. Acestia pleaca in satul natal din Spania al Laurei, pentru o sarabtoare in familie. Acolo, un eveniment neasteptat schimba pentru totdeauna cursul vietilor lor.

*Cronica filmului, via IndieWire
*Cronica filmului, via THR

Poze de pe covorul rosu al premierei, cu protagonistii filmului Рsotii Pen̩lope Cruz si Javier Bardem, dar si cu restul distributiei.

imagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.comimagebam.com

Penélope poarta o rochie Chanel si bijuterii Atelier Swarovski by Penélope Cruz si Javier Bardem un costum Ermenegildo Zegna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.