Saptamana cu filme clasice la Deschis Gastrobar

Incepe saptamana cu filme clasice la terasa Deschis Gastrobar, in Bucuresti. In parteneriat cu postul Paramount Channel, care se difuzeaza si in Romania, vor fi proiectat mai multe filme in aer liber, in lunile iulie si august 2018. Din fericire pentru noi, Paramount Channel stie cat de grele sunt zilele de luni, cand e vara si ca nu suntem in vacanta.

Tocmai de aceea, ne invita invita sa ne indulcim macar serile de luni cu vizionari de pelicule clasice in aer liber, in saptamana cu filme clasice la terasa Deschis Gastrobar. Pentru al doilea an consecutiv, in fiecare seara de luni, intre 2 iulie si 20 august 2018, vor fi proiectate gratuit lungmetraje celebre, incepand cu ora 21:00.

Image and video hosting by TinyPic

„Toate cele opt filme te vor purta cu gandul la destinatii de vacanta ideale, precum Roma, New York, Verona sau Los Angeles”, ne dezvaluie comunicatul de presa. Luni, 2 iulie 2018, de la ora 21:00, se poate viziona celebrul Roman Holiday. Pelicula  foarte romantica te face sa te imaginezi traversand Roma pe o Vespa, alaturi de Audrey Hepburn, premiata cu Oscar-ul pentru cea mai buna actrita in rolul din acest film si Gregory Peck.

Pe 9 iulie, actorul Jim Carrey ne asteapta sa il urmarim in pelicula The Truman Show, iar pe 16 iulie suntem invitati sa ne gandim la cum am putea lua micul dejun la New York, dupa ce se va proiecta Breakfast at Tiffany’s; in urmatoarele saptamani, ne putem pune in pielea detectivului din Chinatown sau sa ne putem reindragosti in timp ce vedem Love Story si Romeo and Juliet.

Programul complet al proiectiilor:
Roman Holiday – 2 iulie, de la ora 21:00
The Truman Show – 9 iulie, de la ora 21:00
Breakfast at Tiffany’s – 16 iulie, de la ora 21:00
Chinatown – 23 iulie, de la ora 21:00
Love Story – 30 iulie, de la ora 21:00
Romeo and Juliet – 6 august, de la ora 21:00
Airplane – 13 august, de la ora 21:00
Sabrina – 20 august, de la ora 21:00

Evenimentul a fost lansat in anul 2017 si s-a bucurat de un mare succes, publicul avand ocazia sa vizioneze filme ca Mission Impossible, 48 Hours sau Forest Gump.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.