Vara lui 2018: ce seriale noi putem vedea

Vara, cand serialele noastre preferate sunt in pauza, ne indreptam atentia asupra productiilor lansate de televiziunile americane (si nu numai) in lunile iulie-august; in 2018, acestea sunt:

Sharp Objects (HBO)

Image and video hosting by TinyPic

Data premierei: duminica, 8 iulie

Bazat pe excelentul roman de debut scris de Gillian Flynn (Gone Girl), miniseria spune povestea lui Camille (Amy Adams), o jurnalista de investigatii care se intoarce in orasul natal pentru a investiga moartea unei tinere si disparitia in conditii misterioase a alteia. Din cauza relatiei complicate si disfunctionale cu mama sa, Adora (Patricia Clarkson) si a unui oras plin de secrete, Camille va fi fortata sa isi infrunte proprii demoni, in conditii extrem de periculoase. Sharp Objects este adaptat de Marti Noxon (Dietland), cele 8 episoade fiind regizate de Jean-Marc Vallée (Wild). Din distributie mai fac parte: Chris Messina, Eliza Scanlen, Elizabeth Perkins, Matt Craven si Henry Czerny.

The Outpost (The CW)

Image and video hosting by TinyPic

Data premierei: marti, 10 iulie

Un nou serial fantasy de 10 apisoade, The Outpost o are in centru pe Talon (Jessica Green), singura supravietuitoare a rasei Blackbloods. Aceasta se afla pe urmele celor care i-au omorat intreg satul, ajungand la o fortareata aflata la capatul lumii civilizate. De-a lungul calatoriei, Talon va invata sa isi controleze puterile supranatuale, pentru a se putea salva si a-si invinge dusmanul, un dictator religios.

Burden of Truth (The CW)

Image and video hosting by TinyPic

Data premierei: miercuri, 11 iulie

O productie canadiana care a fost difuzata deja in tara de origine; Kristin Kreuk (Smallville, Beauty and the Beast) joaca rolul unui avocat de succes care se intoarce in orasul in care a crescut pentru un caz aparent simplu. Peter Mooney, Alex Carter, Benjamin Ayres, Nicola Correia-Damude, Meegwun Fairbrother si Star Slade fac parte din distributie.

The Disappearance (WGN America)

Image and video hosting by TinyPic

Data premierei: joi, 12 iulie

Anthony Sullivan dispare in timpul unei vanatori de comori organizate de bunicul acestuia (Peter Coyote), chiar in ziua cand implinea 10 ani. Atat politia, cat si familia incep investigatii pentru a descoperi indicii legate de misterioasa disparitie si pentru a-l gasi pe baiat, iesind la iveala secrete intunecate care ameninta viitorul familei Sullivan si a comunitatii din care fac parte. Aden Young (Rectify) si Camille Sullivan (The Man in the High Castle) interpreteaza rolurile parintilor lui Anthony.

Castle Rock (Hulu)

Image and video hosting by TinyPic

Data premierei: miercuri, 25 iulie

Acesta va fi cu siguranta serialul meu preferat din aceasta vara! Motivul este simplu: actiunea serialului se petrece in Castle Rock, oraselul fictiv creat de Stephen King, fiind impanzita cu personaje din universul horror al celebrului scriitor. Serialul-antologie, descris ca o saga epica despre lumina si intuneric, este creat de Sam Shaw si Dustin Thomason (Manhattan) si produs de J.J. Abrams. In primul sezon, Henry (André Holland), avocat al condamnatilor la moarte, se intoarce in orasul natal, dupa un incident straniu despre care nu isi mai aminteste nimic si care a dus la moartea tatalui sau. Sissy Spacek, Melanie Lynskey, Scott Glenn, Jane Levy si Terry O’Quinn fac parte din distributie.

All About the Washingtons (Netflix)

Image and video hosting by TinyPic

Data premierei: vineri, 10 august

Sitcom autobiografic de familie, All About the Washingtons ii are ca protagonisti pe Rev Run, aka Joseph Simmons si pe sotia sa, Justine Simmons. Joey decide sa iasa la pensie, dupa o cariera lunga si prolifica in hip-hop; sotia lui are in sfarsit timp pentru o noua ocupatie, acum ca partenerul ei se poate concentra pe casa si pe cresterea copiilor lor, interpretati de Kiana Ledé, Nathan Anderson, Leah Rose Randall si Maceo Smedley. Serialul este creat de Jeremy Bronson (The Mayor).

Jack Ryan (Amazon)

Image and video hosting by TinyPic

Data premierei: vineri, 31 august

John Krasinski (A Quiet Place) este cel mai recent actor care preia rolul lui Jack Ryan, un personaj creat de scriitorul Tom Clancy. In noul serial original Amazon Prime, Ryan este un analist CIA aflat in prima lui misiune pe teren. Acesta da peste o serie de transferuri bancare suspicioase, descoperind un nou tip de terorism, care va ameninta siguranta globala. Abbie Cornish, Wendell Pierce, Peter Fonda si Timothy Hutton fac parte din distributia serialului creat de Carlton Cuse si Graham Roland si regizat de Morten Tyldum (The Imitation Game).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.