Jessica Chastain si Eddie Redmayne in The Good Nurse

Jessica Chastain si Eddie Redmayne vor juca rolurile principale in The Good Nurse, un thriller bazat pe cartea lui Charles Graeber, fiind primul film in limba engleza al regizorului danez Tobias Lindholm (The Hunt).

Image and video hosting by TinyPic

Filmul, scris de Krysty Wilson-Cairns (Penny Dreadful), spune povestea urmaririi si capturarii lui Charlie Cullen, un asistent care este considerat unul dintre cei mai prolifici criminali in serie din istorie. Denumit Ingerul Mortii, acesta a fost implicat in moartea a peste 300 de pacienti, in cariera sa de 16 ani, lucrand in 9 spitale din New Jersey si Pennsylvania. Eddie Redmayne (The Theory of Everything) il va interpreta pe Cullen, care a fost prins de doi fosti detectivi din departamentul Omucideri al Politiei din Newark care, ajutati de o asistenta care a lucrat alaturi de Cullen, riscandu-si jobul si siguranta familiei. Jessica Chastain (355) va juca rolul acesteia.

The Good Nurse va fi finantat de BRON Studios, fiind distribuit de Lionsgate. Protozoa a lui Darren Aronofsky va produce filmul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.