games_xfiles_ttl.jpg

X-Files a fost un serial de succes al anilor ’90, avand ca subiect evenimentele/cazurile paranormale pe care agentii FBI Fox Mulder, interpretat de David Duchovny si Dana Scully (Gillian Anderson) incercau sa le explice si rezolve.

Serialul a fost difuzat in America intre anii 1993 – 2002, de canalul FOX.

In anul 1998 a avut premiera (pe 19 iunie) filmul X-Files, regizat de Rob Bowan.

Se pare ca acela nu va ramane singurul film X-Files, deoarece, pe 10 decembrie 2007, in Vancouver, dupa aproape 10 ani de la ultimul X-Files, vor incepe filmarile la o noua productie cu acelasi subiect in care vechii protagonisti isi vor relua rolurile! Ma refer aici la David Duchovny si Gillian Anderson!

In plus, conform The Hollywood Reporter, din distributia noului film X-Files vor mai face parte actrita Amanda Peet si rapper-ul Xzibit, in roluri de agenti FBI, colegi cu vechile personaje ale serialului.

peet_amanda_1.jpg 563042_xzibit2_200x200.jpg

A doua adaptare a celebrului serial nu va fi o continuare a filmului din 1998, dar detaliile actiunii sunt pastrate in mare secret de scenaristi!

Chris Carter, creatorul serialului X-Files, alaturi de Frank Spotnitz, au scris scenariul filmului.

Am fost fana a serialului si ma bucur ca se va face si acest al doliea film! Amanda Peet si Xzibit reprezinta o surpriza placuta!